miércoles, 18 de diciembre de 2013

Track: Concurs de Música del Vendrell


Un any més, el Track inicia el curs amb l’edició 2014.
Al programa hi ha tota la informació sobre bases, procés de selecció, jurat, final del concurs i premis. A la pàgina web, www.trackvendrell.cat, es pot consultar la història del concurs, les anteriors edicions, els guanyadors, la galeria de fotos...


De l’edició del 2014, cal destacar:

- El període d’inscripcions és del 7 de gener al 19 de febrer de 2014 a través de la pàgina web del Track. El 21 de març es comunicaran els 8 finalistes.

- La final del TRACK serà el dia 27 de juliol del 2014 (es manté la ubicació al pàrquing de l’av. Pèlag del Vendrell) i engegarà a partir de 2/4 de 9 del vespre.

- Hi haurà sopar i servei de barra a càrrec de l’Associació Motera El Lokal. A la barra del concert es podrà adquirir el tiquet a un preu popular.

- A la final del Track. Concurs de Música del Vendrell hi participaran 8 finalistes, 3 dels quals hauran de ser del Baix Penedès (s’entén per un grup del Baix Penedès aquell en què almenys un component estigui empadronat a la comarca) i 5 grups seran de la resta de comarques de Catalunya.

- La batucada Sambatek serà l’encarregada de dinamitzar el concurs: donarà la benvinguda i ambientarà la prèvia de l’entrega de premis.

- El grup convidat per tancar la nit del Track serà El Drogas (www.eldrogas.com).

- Pel que fa als premis (especificats a l’apartat Premis Track), la novetat és que el guanyador del TRACK 2014 farà la presentació del disc a la Festa Major del Vendrell l’any següent.

- El jurat estarà format per:

Jordi López, músic i representant de l’Associació de Músics del Baix Penedès.
Jordi Ginesta, cantant de Bonobos, guanyadors del Track 2013.
David Rosell, músic i productor.
Jordi Bianciotto, periodista i crític musical.
Pep Blay, escriptor i periodista musical.

- El Track, organitzat des del 2008 per les regidories de Festes, Joventut i Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, porta a terme una petita aportació a aquests grups donant-los una oportunitat tot promovent i difonent la seva música i alhora cobrint una necessitat exposada pels grups del Vendrell. El Track compta amb la col•laboració de la Comissió de Festes, de l’Ajuntament d’Igualada, de l’Associació de Músics del Baix Penedès, del grup Búhos i de La Casamurada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario